Detox Challenge

Doe mee met MijnVoedingscoach Detox Challenge!

Je bent geïnteresseerd in de Detox Challenge. Leuk! Wat kan je en mag je verwachten van MijnVoedingscoach Detox Challenge. Vier weken lang gaan we er tegenaan! Met strakke begeleiding, duidelijke handleiding en dagmenu’s gaan we in één maand het lichaam reinigen. We zien deze vier weken als opstapje naar een gezonder en energierijker leven! Je zult jezelf ontzettend dankbaar zijn!

Wat is detoxen eigenlijk?
Detoxen is het lichaam ontgiften van veel gifstoffen die we dagelijks binnen krijgen, varierend van uitlaatgassen, sigarettenrook tot voeding wat vol zit met kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (E- nummers), Ook niet biologisch vlees, groente en fruit zit vol met antibiotica en/of pesticiden. Al deze stoffen slaan we soms jaren op in ons lichaam. Uiteraard is dit niet gezond en kan vele nare gevolgen hebben. (overgewicht, vermoeidheid, slechte huid, ziektes etc) Dit is de reden dat het goed is om af en toe te detoxen. Een flinke reset! Het lichaam ontdoen van alle niet wenselijke toxische stoffen.

Dit proces van ontgiften stimuleert de algehele gezondheid en het welzijn en legt een perfecte basis voor gewichtsverlies.

in 4 weken naar meer energie!

MijnVoedingscoach Detox Challenge duurt een maand. De eerste week is erop gericht om ‘af te kicken’ van alle ‘verslavende’ stoffen die we zoal binnen kunnen krijgen. De andere 3 weken zijn iets soepeler en zullen je van alle energie, vitamines en mineralen voorzien.  Dit doen we onder strakke begeleiding en coaching. We beginnen met het in kaart brengen van een duidelijk nulpunt. We meten alle belangrijke factoren, zoals gewicht, BMI, vetpercentage, buikomtrek, huidplooi, etc. en we stellen duidelijke doelen. Elke week volgen we je vorderingen en stellen bij waar nodig. Op deze manier willen we je coachen naar een lange termijn oplossing, zodat je je een stuk fitter en energieker zult voelen. Na deze 4 weken is het de bedoeling dat je de basis van deze detox challenge hebt geïntegreerd in je dagelijkse leef- en eetpatroon, zodat je gezondheid een goede boost gaat krijgen.

Waarom is Mijnvoedingscach Detox Challenge zo effectief?

MijnVoedingscoach Detox Challenge is effectief met name omdat het goed vol te houden is en omdat je persoonlijk gecoacht wordt. Dit doen we met een ‘normaal’ eetpatroon. De maaltijden zijn heel specifiek, en met zorg samengesteld zodat ze een optimaal effect op het lichaam hebben en een maximaal detox effect veroorzaken.

De Detox Challenge in het kort:
• Een gezond & intensief detoxplan
• 100% natuurlijk, zonder chemische poeders, shakes of pillen
• Intensieve begeleiding van dietist
• Betere spijsvertering en kleinere tailleomvang
• Praktische dagmenu’s, boodschappenlijst en recepten
• De perfecte springplank naar een gezonde leefstijl en afvallen
• Ideaal om samen met vriendinnen of familie te doen

De Detox Challenge bestaat uit:

1. Intakeconsult: Bij de start van de Detox Challenge bespreken we jouw persoonlijke situatie (thuissituatie, leefpatroon, sport, meetgegevens, etc), met daarbij:

  • Uitgebreide meting (gewicht, BMI, vet, spiermassa, visceraal vet, buikomtrek / huidplooimeting)
  • Uitleg Detox Challenge
  • Detox- en powerfoodrecepten voor 1 maand (ontbijt, lunch en avondeten)
  • Praktische boodschappenlijst per week
  • Alle informatie in handig boekje
2. Coachingconsult: In week 2 en 3 van de Detox Challenge bespreken we hoe het met je gaat en word je weer gemeten. Als er iets moet worden aangepast in je voeding kunnen we dat nu overleggen.
3. Evaluatie/toekomstconsult: In week 4 maken we een plan hoe je nu verder gaat. Waarschijnlijk voel je je heel goed en fit en wil je dit vasthouden. Maar je wilt misschien ook weer wat ‘normaler’ gaan eten. Dit is het moment om dat in kaart te brengen.

4. Onbeperkt vragen stellen per email: Als het nodig is, houden we ook tussen de consulten door contact. Alles om jou door de Detox Challenge heen te slepen!

Reacties van cliënten die de Detox Challenge deden:

Joost (34 jaar): De belangrijkste reden om mee te doen met de detox challenge was voor mij dat ik – zeker na de kerst en met het voorjaar in aantocht – erg de behoefte voelde om een periode extra gezond te doen om zo mijn lichaam rust te geven en te resetten. Na afloop kan ik zeggen dat de challenge een flinke kluif was, maar dat de voordelen het ruimschoots winnen van de nadelen. De eerste week was – zoals aangekondigd – het zwaarst. Ik kreeg last van ontwenningsverschijnselen, o.a. van hoofdpijn, spierpijn, zweten en een beetje een onbestemd gevoel. Dit ging overigens niet ten koste van werk, sporten, of andere activiteiten. De ontwenningsverschijnselen begonnen bij mij op dag 3, vanaf dag 5 werden ze duidelijk minder rond dag 10 waren zij helemaal verdwenen. Vanaf toen begon ik langzaam de positieve effecten te ervaren. Ik ervaarde een mate van fitheid en helderheid die ik in geen jaren heb gevoeld. Ook genoot ik erg van de gezonde maaltijden. De belofte “zo goed heb je je nog nooit gevoeld” kwam bij mij dan ook helemaal uit. Daarbij ben ik ook een aantal kilo’s kwijtgeraakt (met behoud van spiermassa). Maar achteraf denk ik dat het grootste voordeel zit in het feit dat je breekt met een aantal vervelende en hardnekkige eetgewoontes. Aan het begin van de challenge was ik nog wel eens aan het fantaseren wat ik na de challenge allemaal zou gaan eten, maar aan het einde van de challenge had ik vooral behoefte aan gezonde voeding. Geen trek in chips, cola, of Thuisbezorgd, maar gewoon trek in goede en gezonde voeding. Tijdens de challenge leer je  een hoop nieuwe en lekkere recepten, die ik na de challenge zeker nog vaak zal gaan maken. Al met al een hele leerzame ervaring met mooie resultaten!

De kosten
300 euro*

* mogelijkheid tot vergoeding door de zorgverzekering

(per individu en verzekering afhankelijk)

Korting
Ben je al cliënt bij MijnVoedingscoach? Dan heb ik een interessante korting voor je! In plaats van 300 euro betaal je voor het gehele programma van MijnVoedingscoach Detox Challenge 150 euro.

Bel of mail voor meer info of om de Detox Challenge in te plannen.

Vragen? Neem even contact op