Tarieven

Tarieven dieet- en voedingsadvisering 2024

Tarieven per 1 januari 2024:

Intakeconsult 
60 min. incl. uitgebreid advies:  € 120,00

Sportvoedingsadvies
Intakeconsult incl. sportvoedingsadvies en berekening voedingsstoffen: € 160,00

Vervolgconsult
20-30 min: € 40,00

Online advies
€ 80,00 (voedingsadvies) / € 120,00 (sportvoedingsadvies). Je ontvangt een vragenlijst en aan de hand daarvan wordt een persoonlijk advies opgesteld. Wil je naast het advies ook online begeleid worden, dan kan dat voor € 75,00 per maand. We hebben dan veelvuldig contact en je wordt gecoacht. Vraag naar de mogelijkheden.

Cadeaubon: Een origineel en gezond cadeau: een bon van MijnVoedingscoach, geheel op maat verkrijgbaar. Zo’n cadeaubon kan er bijvoorbeeld zo uitzien: cadeaubon-mijnvoedingscoach.

Extra informatie zorgverzekeraar:
Dieetadvisering wordt in 2024 vergoed vanuit de basisverzekering: 3 uur. Dit is 1 intakeconsult en 3 vervolgconsulten. Bij een sportvoedingsconsult is dat 1 intakeconsult en 2 vervolgconsulten, vanwege de langere uitwerktijd van de berekeningen bij het sportvoedingsadvies.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, zodat er rechtstreeks kan worden gedeclareerd. Houd er rekening mee dat de vergoeding wel op het eigen risico wordt ingehouden.

Het eigen risico voor 2024 is €385. Veel aanvullende verzekeringen vullen de dieetadvisering uit de basisverzekering aan met meer te vergoeden uren. Kijk daarvoor in de polis van je eigen verzekering. Kosten uit de aanvullende verzekering worden niet ingehouden op het eigen risico.

Let op:
Indien bij verhindering de afspraak niet tenminste 24 uur van te voren wordt afgezegd, kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Vragen? Neem even contact op